Известие

Collapse
No announcement yet.

Да се похваля: Вече съм "горд" собственик на Алфа 33 1.7 16В QV

Collapse
X

• Filter
  • време
  • Show
Clear All
new posts

• Вярвам, че който и да е от Вас тук, ако я има тая маса няма да стане от нея
    156 2.4JTD 136+ PS

Comment

• Така нещо тука замря работата-доклад нещо.....чакаме!?

Comment

• ммм колата е разхвърлена само със шофъорска седалка и е готова за кърпеж немога да направя снимки че като се върна от работа е вече тъмно
        Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• днес ми огледаха колата едни майстори и казаха за 220 лв. ще я изкърпят ще стане във вторник я вкарвам,ще видим след това дали на лято пак ще се прави и днес се натъкнах на нещо много интересно отидох при моя майстор който ми прави цилиндрите и главите и какво да видя със влизането вижте сами бях много приятно изненадан
          Attached Files
          Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
            днес ми огледаха колата едни майстори и казаха за 220 лв. ще я изкърпят ще стане във вторник я вкарвам,ще видим след това дали на лято пак ще се прави и днес се натъкнах на нещо много интересно отидох при моя майстор който ми прави цилиндрите и главите и какво да видя със влизането вижте сами бях много приятно изненадан
            Баси яката работа ... сиг. на 145-ците ще се радват така след 30-40 год.
            sigpic
            33-(1.3),(1.5 TI),(1.7 8V),(1.7 16V),145-(1.4TS),(2.0TS),(1.7 16V Boxer),146-(1.4TS),156-(2.4 JTD),(1.9JTDm),164-(2.0 V6 Turbo)
            Само черна Алфа може да бие друга черна Алфа

Comment

• Първоначално публикувано от Perdaha Покажи съобщение
              днес ми огледаха колата едни майстори и казаха за 220 лв. ще я изкърпят ще стане във вторник я вкарвам,ще видим след това дали на лято пак ще се прави и днес се натъкнах на нещо много интересно отидох при моя майстор който ми прави цилиндрите и главите и какво да видя със влизането вижте сами бях много приятно изненадан
              Дай го тоя бе Пердах!
              Да го очовечиме!
              На където и да се въртиш, задника ти пак ще е отзад!
              Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• Ще се реставрира колеги преди няколко дни е закаран там а човека не го знам пътувал по-корабите и решил да си купи спринт и да го реставрира,но като влязох бяха само възгласи и... не очаквах да видя такова нещо там ...иначе като го гледах маи е 1.3 ама като са го пробвали не си искал гумите казаха а и мотора е изк'чително чистичък без омаслено и т.н. ще му следя развитието и някой клип ще драсна само да го поправят....хубаво да се вижда че се възраждат реликви
                Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• Да разбирам ли, че мускулестия , гологлав примат с щръкнали уши , от снимката си ти!
                  За протокола де!
                  Интелектуален кръг БКАР.sigpic Няма тема, която да не превърнем в плюскане и пукница.

Comment

• ако имаш впредвид този снимал се до реликвата с анурак Алфа Ромео-приятно ми е няма кой друг да е
                    Alfa 145 1.4 t.s

Comment

• И на мене. Мои снимки си виждал сигурно!

Comment

• бахти интересния разговор
                        33 16v/MR2 SW20/S3 8L

Comment

• Ако Спринта наистина не си иска гумите е 1.5 със сигурност, и то със 105-те коня (повечето са 95 коня и има осезаема разлика). Моята 33-ка беше с тоя мотор и преди 10г. (тогава колите бяха други, знаете) побърквах много от уж вървежните коли. на 33-ка 1.7 8V инжекция в добро здраве и правех 3 коли разлика с 1.5-ичката. Карбураторите са истината, от мен да знаете.
                          Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• Знаех си че все още се намират някъде из БГ! Според мен е 105hp. До колкото знам само на 1.5, 105hp и 1.7, 114 hp им се слагат рекаро салон. Както и дискови спирачки отзад, ако и този има значи със сигурност е с големия 1.5! 1.7 е с инжекцион.
                            Ако греша приемам поправки
                            1986 Alfa Romeo Sprint ex.
                            1993 Fiat Croma 2.5 TDI ex.
                            1999 Citroen Saxo 1.0
                            Never Give Up! Just keep walking... ®

Comment

• Първоначално публикувано от MogaTa Покажи съобщение
                              Знаех си че все още се намират някъде из БГ! Според мен е 105hp. До колкото знам само на 1.5, 105hp и 1.7, 114 hp им се слагат рекаро салон. Както и дискови спирачки отзад, ако и този има значи със сигурност е с големия 1.5! 1.7 е с инжекцион.
                              Ако греша приемам поправки
                              Всички Спринтове преди 84-85 г. са с дискове отзад, без значение с кой мотор. Това е старата концепция наследена от Сюд. По-късно ползват детайлите на 33.
                              Alfa 33 1.7 16V QV `85г. карбураторен бензинояд

Comment

• И аз колеги имам такава ,старата ми 33 със 105 коня и гние пред един сервиз!само за боя е!ма не ми се занимава!

Comment

Working...
                                X